Blondinbella – Sveriges kanske mest kända bloggare
Bloggar

Blondinbella – Sveriges kanske mest kända bloggare

 

Det är inte inte för intet som Isabella “Blondinbella” Löwengrip blivit Sveriges mest kända namn inom bloggvärlden. Hon var bara 14 år gammal när hon började blogga under namnet Blondinbella och växte sig större och större på marknaden för storbloggar. Hon skrev i början om ett liv som hon inte levde, för att få så mycket uppmärksamhet som möjligt. Det handlade om nattklubbsbesök och festande, vilket naturligtvis inte var något hon sysslade med egentligen.

Idag, som 26-åring, är hon både storbloggare, tvåbarnsmamma, entreprenör, författare och föreläsare. Hon har även medverkat i en del företag – ett företag startade hon faktiskt själv redan som 16-åring.

Trots stora framgångar inom företagandet och att marknadsföra sig själv kan det vara svårt att hålla sig relevant i medier. Blondinbella har varit inblandad i en del skandaler genom åren, skandaler som har skapat rubriker i tidningar och diskussioner i sociala medier. Detta är en form av marknadsföring även om den inte alltid är så positiv. Det har inneburit en lång resa från när hon startade som tonåring till den hårt arbetande, självständiga bloggerskan hon är idag. Det tog ett tag innan hon hittade sin röst och det är förmodligen något alla bloggare och bloggerskor går igenom.

Blondinbella hade den stora fördelen när hon började blogga att bloggandet var relativt nytt på den tiden. De vanligaste inläggen som skrevs då handlade om vilken outfit man hade på sig den dagen, och kanske vad man hade varit och shoppat. Idag startas det tusentals nya bloggar i Sverige varje vecka om alla möjliga ämnen, och det är stor konkurrens om uppmärksamheten från läsare då det är viktigt att man sticker ut ur mängden.