Skaffa ett kontor för att kunna sitta och blogga?
Bloggar

Skaffa ett kontor för att kunna sitta och blogga?

Drömmer du om att kunna sitta och blogga på heltid? Kanske har du redan börjat tjäna lite pengar på det du skriver? Det som är roligt med bloggandet är att du kan befinna dig precis var som helst och skriva så länge du har en dator och en internetuppkoppling. Dock är det långt ifrån alla som finner skrivro när de till exempel sitter hemma och ska blogga. Man blir lätt distraherad av TV:n eller barn som springer omkring i lägenheten. Om du vill satsa mer seriöst på bloggandet kan det därför vara värt att överväga ett kontor i alla fall ett par timmar i veckan.

Så enkelt hittar du en kontorsplats

Idag är det allt färre som har ett klassiskt 9-5-jobb på ett stort kontor. Många har lyxen att kunna arbeta precis var som helst i världen. Det medför också att utbudet av kontorsplatser är annorlunda än tidigare. Hos Workaround kan du söka efter lediga kontorsplatser i flera av våra största svenska städer. De erbjuder något som kallas flexibel kontorsplats, vilket innebär att du kan komma in och sätta dig där det är ledigt när du vill. De har även fasta kontorsplatser och egna rum för ett lite högre pris. Då kan du välja det som passar dig bäst. Om du hittar ett kontor som faller dig i smaken behöver du bara skicka en förfrågan och vänta på svar.

Fördelar med att blogga på ett kontor

Om du vill bygga upp en seriös blogg som går att leva på krävs det att du skriver regelbundet. Det räcker inte med att posta blogginlägg någon gång i månaden utan du ska helst leverera flera gånger i veckan. Genom att avsätta ett par timmar varje dag och sätta dig på ett kontor är det större chans att du får gjort det du ska. De flesta bloggar har en funktion där du kan schemalägga dina inlägg så de postas automatiskt. Därför kan du skriva flera inlägg på en gång och sedan lägga in dem på bloggen. När du sitter på ett kontor kommer det kännas mer som ett jobb och du kan vara mer produktiv. Dessutom har du chansen att nätverka med andra människor som också sitter på samma kontor och arbetar. Det öppnar flera möjligheter med andra ord.