Kissie – en smått skandalös bloggerska
Bloggar

Kissie – en smått skandalös bloggerska

 

Kissie eller Alexandra Nilsson som hon egentligen heter, är en 25-årig bloggerska från Stockholm. När hon startade sin blogg i början av 2007 var syftet att skriva om sitt liv i allmänhet – det handlar mycket om festande och hennes sociala liv. Hon har även gett ut en låt där hon själv sjunger, “Success”, som utgavs under 2010. Hon har dock inte satsat på musiklivet sedan dess.

Kissie har skrivit om kontroversiella saker på sin blogg, men även varit inblandad i en hel del skandaler. Exempelvis anklagas hon för att sympatisera med extremhögern efter ett bråk med tidningen Nyheter24:s chef Pascal Engman. Tidningen hävdade att Kissie försökt sprida högerextrem propaganda med sin bror, vilket Kissie inte var sen med att kommentera. Hon blev polisanmäld, men anmälan blev senare indragen när hon skrev ett inlägg på sin blogg där hon tar avstånd från rasism och nazism.

Kissie fick en gång frågan varför hon tror själv att hon är känd. Hon svarade att hon tar sitt bloggande seriöst – hon bloggar alltid 5 gånger om dagen och skriver om saker hon tycker är viktiga. Hon är även självsäker och säger att de som kritiserar henne är antagligen de som läser hennes blogg mest.