Inredningsbloggar
Bloggar

Inredningsbloggar

I takt med sociala mediers framgång så har både bloggande och vloggande ökat oerhört mycket. Det är många som söker efter framgången då de som utöver det både älskar att ta fina bilder samt skriva bloggliknande inlägg.

Genom att det är så lätt nu att både ta och ladda upp bilder av oerhört bra kvalitét så är det naturligt att antalet inredningsbloggar ökar. För att kunna driva en mycket bra inredningsblogg så finns det flera olika knep man kan ta till sig för att kunna driva en bra blogg oavsett om hur ens bostad ser ut.

Du behöver inte längre ha en bostad som skulle kunna visas på MTV’s gamla serie Cribs. Du behöver inte visa upp en lyxig sportsbil för att kunna få ett antal följare. Ta till dig våra tips och tricks så kan du börja med en inredningsblogg och du kan få flera följare.

För att kunna göra så att din inredningsblogg ser ut som de redan etablerade proffsen inom området så ligger ribban mycket högt. Men genom att ta dig an våra tips så kan dina bilder och blogginlägg attrahera en större publik och så kanske du kommer ha en framtid inom bloggandet med inriktning inredning?

  1. När du tar bilder så är ljuset A och O. Ett bra ljus till dina bilder är nyckeln för att något ska kunna se bra ut. Det kan till och med få ett dåligt motiv att se bra ut ifall det inte är en allt för stor katastrof som motiv.
  2. Bor du litet så är det smart att inreda ditt boende med vitt. Var inte rädd för att lägga “vitt på vitt”, det vill säga att du t.ex. har ett vitt överdrag på sängen, men att du även lägger på en vit filt. Det vita gör att det får ett mer “djup” och ser större ut.
  3. Om möjligheten finns så är det oerhört trendigt att använda speglar som garderobsdörrar. Detta ger möjligheten att ta oerhört coola och praktiska bilder som ser bra ut och som får ditt boende att se större ut.
  4. För att kunna göra så man sticker ut så kan man använda markiser stockholm. Beroende på vart du väljer att ha din markis så gör den olika nytta. Har du en liten lägenhet med ett fönster så kan du pryda utsidan med en markis. Det gör att det blir ett helt annat välkomnande.

Genom att ta sig an dessa tips så har man lagt en bra grund för att kunna starta och driva en inredningsblogg. Vi har utelämnat några självklara saker som att det är praktiskt och smart att alltid ha det väldigt städat när man tar sina bilder. Något annat smart är att ta bilder på saker när de precis har packats upp ifall man köpt något nytt. Fräschhet är nyckeln till framgång inom inredningsbloggandet.